Facebook

Echipamente

BILE PAINTBALL

Bile special concepute pentru jucatorii care se antreneaza regulat. Calitativ ating aproape performantele bilelor competitionale, avand traiectorie si precizie foarte buna.

LOADER

Are o capacitate de 200 + de bile. Marker-ul este alimentat prin caderea libera a bilelor din incarcator. Rata maxima de alimentare este de 4 bile /secunda.

MARKERE

O marca de 5 *****. In momentul de fata Tippmann 98 este cel mai robust si fiabil marker de pe piata. Noul mecanism A.C.T. (Anti-Chop-Technology), ajuta ca bilele sa nu se sparga in marker . Acesta se bazeaza pe sistemul Blow Back ce reproduce reculul unei arme.

MASCA DE PROTECTIE

Aceasta ofera o protectie de 100% in zona fetei. Diferenta dintre lentilele simple, care in perioada rece a anului se aburesc si cele thermo este aceea ca, cele din urma impiedica aburirea lentilei si ofera purtatorului o vizibilitate totala in timpul jocului.

BUTELII

Butelie de aluminiu de 0,8 litri cu aer comprimat ce asigura folosirea a 800 de bile. Avantajul net al alimentarii buteliilor cu aer comprimat fata de cele cu CO2, consta in faptul ca, dioxidul de carbon ingheata la temperaturi de 0 grade impiedicand folosirea marker-ului la capacitate normala.

COMBINEZOANE CAMUFLAJ

Este de cea mai buna calitate, impermeabil (impiedica trecerea vopselei prin material) si de marimi diferite.

VESTE DE PROTECTIE

Este obligatorie pentru femei si copii. Ofera protectie atat in fata cat si in spate, se potriveste tuturor marimilor, datorita legaturilor elastice din jurul umerilor si a celor laterale. Aceasta este fabricata din material rezistent si un miez din spuma presata.