Facebook

Preturi

Paint Ball SRL Brasov organizeaza la cerere partide de paintball oriunde in tara. Conditiile pentru o asemenea deplasare se stabilesc de comun acord, prin unul din mijloacele de comunicare din sectiunea contact-info.

In mod normal, desfasuram jocuri in Brasov, Poiana Brasov si Predeal. Pentru aceste locatii, beneficiarii jocului nu trebuie sa plateasca deplasarea personalului si a echipamentului.

Luand in considerare cantitatea minima de 30 bile pe care trebuie sa o comandati, rezulta ca o persoana se poate distra copios o ora . Ce urmeaza o sa va placa si mai mult.

Daca doriti sa jucati in grup de 10 sau mai multe persoane si v-ati pus in gand sa trageti cel putin 100 de bile de persoana, putem acorda discount de pana la 25% din contravaloarea bilelor. Prin urmare, nu ezitati sa ne contactati.

INCORPORATI-VA SI VETI OBTINE CELE MAI BUNE PRETURI DIN TARA.

Terenul amenajat in stil counter strike si dotat cu nocturna si echipament complet sunt oferite din partea casei, astfel singura ta cheltuiala sa fie cu achizitionarea bilelor.

Descarca aici oferta generala!

 

 

OFERTA PENTRU PAINTBALL

  1. Pachetul de start contine 100 de bile, care te costa numai 30 lei. Adrenalina pe masura, trebuie sa fi atent si sa-ti pazesti spatele.
  2. Daca nu esti la prima ta intalnire cu acest "gen" iti recomandam pachetul cu 200 de bile, la doar 55 lei.
  3. Pentru pachetul de 300 bile trebuie sa achiti 80 lei
  4. De la 500 de bile de persoana pretul unei bile este de 0.20 bani per bila.
OFERTA PENTRU AIRSOFT
  1. Pachetul de start contine 500 bile care te costa numai 50 lei. Daca mai doresti inca 500 de bile mai trebuie sa achiti 40 lei.

OFERTA PENTRU TEAMBUILDING-URI SI AGENTII DE TURISM

ASTEPT SA MA CONTACTATI PENTRU A PUTEA FACE PRETUL CEL MAI BUN