Politica GDPR

Ținem la siguranța ta digitală, de aceea îți vom explica în detaliu ce date colectăm atunci când accesezi site-ul nostru, cu ce scop și pentru ce le folosim. Conform prevederilor Legii nr.133 /2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, datele cu caracter personal reprezintă orice informaţie referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (subiect al datelor cu caracter personal).

Persoana identificabilă este persoana care poate fi identificată, direct sau indirect, prin referire la un număr de identificare sau la unul ori mai multe elemente specifice identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Prin urmare, am întreprins toate măsurile necesare pentru ca să ne poți oferi datele tale de identificare și acordul cu privire la procesarea în siguranță a datelor cu caracter personal.

În cele ce urmează, îți vom detalia la ce vom folosi expres datele tale:

  • numele/prenumele și nr. de telefon – vor fi folosite pentru a va putea contacta in eventualitatea unei colaborari dar și pentru facturi;
  • numărul de telefon – pentru a te contacta în vederea unei programări pentru discutii;
  • email-ul – îl vom folosi pentru a-ți transmite cele mai noi informații și oferte cu privire la serviciile și produsele noastre.

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi nu vor fi folosite sau partaje cu persoane terțe.